Zonne-koelcontainer met zonnepanelen

SolarDe zonne-koelcontainer, de Solarfridge, is een project dat we uit idealistisch oogpunt gestart zijn. Wereldwijd worden er enorme hoeveelheden voedingsmiddelen en medicijnen verspild door slechte koeling op plaatsen waar onvoldoende energie voorhanden is. Als professionals én pioniers in de koudetechniek en climate control vonden we het een mooie uitdaging om daar iets aan te doen. In samenwerking met moeder natuur onderzochten we de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een zelfstandige zonne-koelcontainer.

De zonne-koelcontainer vermindert het Foodloss probleem

Na tien jaar pionieren en testen is de zonne-koelcontainer er ook echt gekomen! En daar zijn we best een beetje trots op. De Solarfridge koel- en vriescontainer op zonne-energie is stabiel en betrouwbaar en kan overal waar daglicht en zonneschijn is energieneutraal koelen en vriezen. Zo levert Van Abeelen haar bijdrage aan het terugdringen van het Foodloss probleem. Daarnaast kan de Solarfridge uitkomst bieden in noodgebieden waar gekoelde opslag van levensbelang is.

Een beetje van onszelf. Een beetje van moeder natuur.

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 226 857 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.