Klimaattechniek

Klimaatbeheersing, altijd een comfortabel binnenklimaat

In de huidige maatschappij is een geconditioneerd binnenklimaat in openbare ruimtes, kantoren, productieruimtes en zelfs thuis niet meer weg te denken. Mensen voelen zich beter en presteren beter als het binnenklimaat comfortabel is. Een gezond en comfortabel binnenklimaat gaat niet alleen over temperatuurbeheersing, maar ook over de juiste hoeveelheid zuurstof en vocht in de lucht. Klimaatbeheersing gaat dus over de juiste balans tussen ventilatie, verwarming, koeling en vochthuishouding. Een juiste besturing en onderlinge afstemming van de complete installatie is daarom essentieel.

Van Abeelen levert voor bestaande en nieuwe panden de meest ideale klimaatbeheersing, ontworpen op basis van uw wensen. We zijn u graag van dienst.
Van advies tot en met installatie en onderhoud. Wij leveren allerlei typen klimaatinstallaties: van compact tot uitgebreid en van eenvoudig tot complex.

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.