Van Abeelen Rental solutions

Van Abeelen staat garant voor efficiency, 24/7 zekerheid en hecht grote waarde aan milieuvriendelijke oplossingen en duurzaamheid. Wij werken met een team van specialisten die oplossingen bieden speciaal voor de behoeften van petro(chemische) en pharmacy industrie. Van nood- tot seizoensgebonden situaties, van onderhoudswerkzaamheden tot volledige energievoorzieningen.

Asperges in het veld
Voor het jaarlijks terugkerende evenement Asperges in het veld heeft van Abeelen de klimaatbeheersing mogen verzorgen. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving!

Ruim 2 weken lang zal er, voor de 5e keer, een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch. Dit alles binnen een perfect geconditioneerd klimaat!

 

Wat kunnen voor jou betekenen?
Ongeacht hoe groot, klein, eenvoudig of complex de aanvraag is, wij zijn binnen zeer korte tijd op locatie voor de juiste oplossing. Neem contact op met John Gijsbers voor meer informatie: +31 (0)161 219 031 of john@vanabeelen.eu.

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 219 031 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.