Unifreezing: band vriezer

Onze Unifreezing bandvriezer is uitermate geschikt voor het vriezen van delicate, klevende/gemarineerde en vormgevoelige producten.

Kleverige producten, zoals gemarineerde kipstukjes of visfilet kunnen makkelijk worden voor gevroren op onze band vriezer. Door dit voorvriezen blijven de vorm en kwaliteit gehandhaafd wanneer het product nadien door een spiraalvriezer wordt doorgevroren. Deze band vriezer is ook zeer geschikt voor het vriezen van gevoelige producten zoals kabeljauw, of fijngemalen producten. Onze Unifreezing band vriezer heeft een rechte doorlopende band, welke vele productieprocessen mee kan alvorens het vervangen moet worden.

Hygiëne Unifreezing band vriezer

De band vriezer is een zeer hygiënische machine. Uw product raakt namelijk niets aan dan enkel de door de FDA goedgekeurde band. Het bodemoppervlak zorgt ervoor dat er geen druppels op de band blijven liggen. Wat voldoet aan alle hygiëne eisen. De band is glad en volledig waterdicht, waardoor het makkelijk gereinigd kan worden wat uiteindelijk zorgt voor lage onderhoudskosten.

FDA gecertificeerde band

Onze Unifreezing band vriezer is voorzien van een dunne door de FDA goedgekeurde band. De band is voorzien van een laagje waar geen producten aan kunnen blijven kleven. Het houdt uw producten in de perfecte conditie, zonder dat ze aan elkaar blijven kleven, druppels achterlaten of sporen van de band achterblijven.

Downloads