Unifreezing: ambient spiraalvormige koelers

De Unifreezing ambient spiraal koelers zijn speciaal ontwikkeld voor intensieve, lange termijn productie. Denk hierbij aan doorlopende, 24/7 productieprocessen.
Het voordeel van deze spiraal koelers is, dat we het formaat en de capaciteit volledig kunnen afstellen op uw wensen. De koelers worden speciaal voor u gemaakt.

Unifreezing spiraal koelers voor de beste kwaliteit

In onze spiraal koelers gebruiken we alleen componenten van de beste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat wij u een probleemloos productieproces kunnen garanderen.

Hygiënisch design

Onze Unifreezing spiraal koelers zijn volledig gemaakt van roestvrijstaal, waarbij alle naden zijn gelast. De open structuur van de spiraal koeler zorgt ervoor dat onze koelers aan de hoogste hygiëne-eisen voldoen.

Geavanceerde besturing

Onze Unifreezing spiraal koelers, zorgen voor een optimale koeltijd nadat de producten uit de oven komen. Onze ambient koelers zijn standaard uitgerust met een intelligente Siematic PLC die volledig automatisch het koelproces regelt. Dit intelligente systeem staat garant voor efficiency.

Gemakkelijk en snel geïnstalleerd

Onze koelers zijn speciaal ontworpen om de installatietijd op locatie te minimaliseren. De koelers kunnen eenvoudig worden losgekoppeld, verplaatst en opnieuw worden aangesloten.
Alle apparatuur wordt ter plekke getest door onze installateurs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw personeel wordt getraind, zodat het snel en efficiënt aan de slag kan met deze Unifreezing ambient koelers. Op deze manier maakt u een snelle start en kunt u aan de slag met uw productieproces.