Koel- en vriestechniek Unifreezing

Unifreezing koel- en vriesmachineVan Abeelen heeft een speciale tak voor koel- en vriesmachines: Unifreezing. Onder deze tak scharen we onze machinelijn voor professioneel koelen en vriezen. Zoals de naam Unifreezing al doet vermoeden: voor alles hebben we een duurzame, geavanceerde koel- of vriesoplossing.

Koel- en vriestechniek voor de voedingsindustrie

Unifreezing is een belangrijk onderdeel van de voedingsindustrie. Producten dienen op de juiste manier gekoeld en ingevroren te worden, zodat ze hun kwaliteit behouden. Wij bedienen met name de proces- en voedingsindustrie (koel- en vrieshuizen en distributiecentra) met Unifreezing koel- en vriestechniek. Al onze machines en installaties voldoen aan wereldwijde voedselveiligheidsnormen.

Vriesoplossingen

Naast standaard vriesoplossingen bieden we hightech vriesoplossingen op maat. Van Abeelen denkt graag mee voor een zo energie-efficiënt mogelijk gekoeld productieproces. Met 25 jaar ervaring in de pocket hebben wij overal een vriesoplossing voor. Elk voedingsproduct kunnen wij naar wens koelen. Of het versproduct nu een stevige structuur heeft of zeer delicaat is; onze spiraalkoelers en -vriezers leveren topprestaties.

Hygiëne in voedingsindustrie

Voor Unifreezing producten kunt u terecht bij verschillende dealers:

Hygiënisch invriezen van versproducten zonder kwaliteitsverlies is belangrijk in de voedingsindustrie. Daarom moeten de werking en de toepassing van de installaties aan strenge hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften voldoen. Elk product moet op de juiste manier gekoeld en ingevroren worden. Van Abeelen Unifreezing biedt alle benodigde vriesoplossingen en voldoet aan de wereldwijde voedselveiligheidsnormen.

Producten Unifreezing

De Van Abeelen Unifreezing range voor koel- en vriestechniek bestaat uit koel- en vriesinstallaties met elk een zeer specifieke toepassing.

Product Toepassing
Ambient Spiraalkoeler Koelen van langdurige 24/7 productieprocessen
Modulaire spiraalvriezer Koelen van langdurige 24/7 productieprocessen
Spiraalkoeler en vriezer Direct Drive Koelen van langdurige 24/7 productieprocessen
Tunnelvriezer Koelen van langdurige 24/7 productieprocessen
Carton box vriezer Shockvriezen van in dozen verpakte versproducten
Bandvriezer Invriezen van delicate, klevende en vormgevoelige producten
Impingement vriezer Flexibele vriezer voor pre-koelen, voorvriezen of navriezen
Plaatvriezer Invriezen van grote hoeveelheden vis of vlees

 

Voorbeelden toepassingen Unifreezing

Tunnelvriezer voor frambozen
Spiraalkoeler voor koekjes

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 226 597 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.