Over Van Abeelen

Van Abeelen nieuwbouwVan Abeelen groep is opgebouwd uit een vijftal zelfstandig opererende bedrijven die ontstaan zijn uit Van Abeelen koeltechniek. Van Abeelen is een koeltechnisch installatiebedrijf met ruime ervaring. Het bedrijf is door de huidige directeur / eigenaar Gijs van Abeelen in 1994 opgericht.

Alle bedrijven hebben een link met de oorspronkelijke activiteit: koudetechniek.
Onderling wordt er veel samengewerkt waardoor het principe 1+1 = 3 ontstaat. Ondanks de groei die we in de loop der jaren hebben doorgemaakt en het ontstaan van verschillende afdelingen is het nog steeds een bedrijf met een familiaal karakter. Directie en medewerkers streven dezelfde doelen na, zijn gepassioneerd en gaan iedere dag met plezier naar hun werk.

Ons motto is: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Van Abeelen Koeltechniek

Van Abeelen koeltechniek is een koeltechnisch installatiebedrijf met veel kennis en ervaring in diverse branches. Als operationeel directeur is Jeffry Roossien verantwoordelijk.

Van Abeelen Klimaattechniek

Van Abeelen klimaattechniek maakte eerder onderdeel uit van koudetechniek. In 2017 zijn beide bedrijven opgesplitst, zodat de juiste focus op zowel koude- als klimaattechniek gelegd kon worden.

Unifreezing

Unifreezing ontwerpt en produceert al jarenlang koel- en vriesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. In 2018 is de samenwerking met de vorige eigenaar Jeroen Hannink ontstaan. Jeroen Hannink is als hoofd projecten en verkoop binnen deze organisatie verantwoordelijk.

Solarfridge

Solarfridge is ontstaan uit de behoefte om een koel- of vriesruimte te ontwikkelen zonder dat hier energie voor nodig is. In 2015 is hier het eerste prototype voor gebouwd. Op dit moment wordt er een test gedraaid met het laatste model. Zodra de veelbelovende tests zijn afgerond, wordt dit product in de markt gezet.

Van Abeelen Rental Solutions

Begin 2019 is er een verhuurafdeling opgezet: Van Abeelen Rental Solutions. Deze afdeling levert voor de industrie verhuuroplossingen met betrekking tot koeling, energie en verwarming. Voor dit nieuwe bedrijf is John Gijsbers verantwoordelijk.

Alle disciplines en werkzaamheden worden vanuit ons kantoor in Rijen georganiseerd. We hopen eind 2019 ons nieuwe bedrijfspand in Rijen gereed te hebben, zodat we u vanaf de nieuwe locatie nog beter van dienst kunnen zijn.