Climate control is een basic

Climate control, ook wel klimaatbeheersing genoemd, is binnen een beetje bedrijf tegenwoordig een basic. Werken of tijd doorbrengen in een ruimte die muf, te koud of te vochtig is, is vermoeiend. Dit kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Een goede climate control zorgt voor de juiste temperatuur, een gezonde hoeveelheid zuurstof in de lucht en de goede vochtigheidsgraad.

De ideale klimaatomstandigheden zijn ook nog regelbaar en beheersbaar op afstand met PLC-techniek. Hoe gaat u het doen? Misschien wel met (een mix van) airconditioning, koudwatermachines, luchtbehandelingskasten (LBK’s) en warmtepompen? Van Abeelen is graag uw adviseur.

Binnenklimaat op maat

Geen enkel binnenklimaat is hetzelfde. Klimaatbeheersing voor een middelgroot kantoorgebouw vraagt om een andere benadering dan die voor een sporthal. De omstandigheden zijn tenslotte anders. Binnenklimaatexpert Van Abeelen gaat met u in gesprek en brengt uw behoeften in kaart. Daarna geven we een eerste advies. Vervolgens ontwerpen we een klimaatinstallatie die is afgestemd op uw wensen, eisen en toekomstbestendigheid. We leveren allerlei typen installaties om het binnenklimaat te beheren; van een compacte airco split unit tot een grote industriële warmtepomp. Uiteraard staat onze servicedienst 24/7 stand-by voor calamiteiten en onderhoud.

Fijner werken met climate control

Climate control zorgt voor een perfecte balans tussen ventilatie, verwarming, koeling en vochthuishouding. Deze ingrediënten kunnen mensen helpen om beter te presteren en zich lekker te voelen. Dus het is voor werkgevers beslist de moeite om te investeren in optimale klimaatbeheersing. Voor wie tussen de regels doorleest; een comfortabel binnenklimaat kan zelfs ziekteverzuim terugdringen. Van Abeelen past klimaatbeheersing vaak toe in openbare gebouwen, kantoren en productiehallen in de voedingsindustrie en non-food industrie.

Lekker temperatuurtje

Professioneel advies over de klimaatinstallatie die bij uw wensen en behoeften past is belangrijk. Is het vaak te warm of juist te koud in de productiehal? Of krijgt u de temperatuur binnen uw kantoor niet onder controle? Binnenklimaat expert Van Abeelen adviseert u graag over de mogelijkheden en lost het probleem snel op.

Voorbeelden toepassingen climate control

•  klimaatinstallatie voor pasteurisatieruimte •  cleanrooms in laboratoria
•  climate control in zwembaden •  climate control voor bedrijfspanden
Climat control Van Abeelen - klimaatinstallaties
Climat control Van Abeelen - klimaatbeheersing

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.