Goede service 24 uur per dag beschikbaar

In onze visie mag u van een koeltechnisch bedrijf meer verwachten dan het ontwerpen en plaatsen van een koude- of warmtesysteem. Het belangrijkste is dat de installatie in bedrijf blijft. Dit is noodzakelijk om zorgeloos zaken te kunnen doen. Van Abeelen Koeltechniek biedt de service die u mag verwachten.

24 uur per dag, 100% service

In geval van calamiteiten staan onze servicemonteurs dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Problemen lossen we in veel gevallen op afstand op door in te bellen op uw apparatuur. Indien nodig helpen we u uiteraard op uw eigen locatie. Doordat wij zeer servicegericht zijn en unieke werkwijze hebben, kunnen wij u ontzorging bieden. Dat is 100% koelservice van Van Abeelen Koeltechniek.

NVKL-lid

Als NVKL-lid voldoen wij aan de eisen op het gebied van kennis, competentie, communicatie met klanten en uitstraling. Wij zijn erkend specialist koude- en klimaattechniek. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u advies nodig of heeft u gewoon een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Specialist in klimaat- en koudetechniek. Van Abeelen Koeltechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.