Project Description

Group of Butchers

Dutch Grill Specialties

Dutch Grill Specialties is sinds 1997 gespecialiseerd in het grillen van vleeswaren, vleesproducten en niet te vergeten kipproducten.

De Koeloplossing van Van Abeelen

In de vestiging Tilburg heeft Van Abeelen Koeltechniek o.a. een centrale koelinstallatie geleverd ten behoeve van het koelen van alle verwerkingsruimten, diverse koelcellen en twee installaties ten behoeve van het snel afkoelen van vleesproducten, naast nog diverse andere installaties. Wij verzorgen hierop uiteraard ook het onderhoud.

Ga naar de website van Dutch Grill Specialties.

Terug naar alle projecten

The Filet Company

The Filet Company (onderdeel van DGS group) is in 2002 opgericht en is sinds 2005 in een ultramoderne fabriek in Eersel bij Eindhoven gevestigd. The Filet Company werkt uitsluitend op bestelling en heeft daarom geen voorraad; verser kan dus niet.

De bestaande installaties draaiden nog allemaal op het koudemiddel R22 en waren allemaal losse installaties. Van Abeelen heeft een centrale koelinstallatie ten behoeve van alle 12 ruimtes geleverd met een totale koelcapaciteit van 128 kW op het koudemiddel R507 met een luchtgekoelde condensor.

Tevens hebben wij een volautomatische tempereercel geleverd ten behoeve van het gecontroleerd ontdooien van -18°C naar -1°C.

Ga naar de website van The Filet Company.

Terug naar alle projecten