Nieuws

Van Abeelen ontwerpt en bouwt CO2 trans kritische installaties.

Voor een aantal opslagcellen ten behoeve van fruitbewaring bij een teler van appels in Herveld zocht men naar een goede oplossing voor lange termijnbewaring. Het project is aangenomen in samenwerking met Wiltink Koudetechniek. De eer aan Van Abeelen om de installaties te ontwerpen en te bouwen. Door de ruim aanwezige kennis bij Van Abeelen is dit voor ons geen probleem. Het resultaat is 28 september opgeleverd en inmiddels in gebruik. Dankzij deze oplossing worden de appels op milieuvriendelijke manier met natuurlijke koudemiddelen bewaard!

 

appels3  vd Lienden  appels co2

appelsdak2   appels2   Appels

From 15 to 20 september the IBA exhibition takes place in Munich.

“THE WORLD’S LEADING TRADE FAIR FOR BAKERY, CONFECTIONERY AND SNACKS.

IBA, as leading trade fair, has been the meeting place for experts of the bakery, pastry, and snack trade since 1949.

It is the platform for innovations from the entire trade and provides a complete overview of all novelties on the market. The most successful companies from artisan bakeries, via wholesale bakeries, through to the industrial solution meet up here. IBA is the international meeting place for bakers, pastry chefs, restaurateurs, café owners, hotel professionals, and caterers as well as decision makers from the food retail market.

We are present in hall A5 with our stand 169. We look forward to seeing you there!

 

Banner + onderschrift

Anuga Food Tec 20-23 March, Van Abeelen/Unifreezing is erbij!

Meer dan 50.000 bezoekers uit meer dan 140 landen en ongeveer. 1700 exposanten uit meer dan 50 landen maken Anuga FoodTec tot wat het is, namelijk ‘s werelds toonaangevende leveranciersvakbeurs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als’ s werelds enige evenement toont Anuga FoodTec de voedingsmiddelenindustrie alle producten en oplossingen die nodig zijn voor de productie van eten en drinken langs de gehele waardeketen. En dit alles vindt plaats op een beursruimte van ongeveer 129.000 vierkante meter, dat is meer dan 20 voetbalvelden. U vindt ons in hal 4.2 bij stand C-100.

anuga-food-tec

Van Abeelen aanwezig op de Agro Animal Show in Kiev 21-23 February

Agro Animal Show  is een internationale tentoonstelling, het evenement is gericht op het bevorderen van moderne technologieën in de veehouderijsector. De tentoonstelling vertegenwoordigt de hoofdrichtingen van de innovatieve ontwikkeling van de veehouderij: technologieën van de veehouderij en de pluimveehouderij. Maar ook veterinaire; productie en opslag van voedergewassen; Genetica; apparatuur voor de verwerking en opslag van producten; Technologieën en apparatuur voor de visproductie; uitrusting voor mestverwijdering en afvalbeheer en apparatuur voor laboratoria.

Agro Animal show

De firma Unifreezing B.V en Van Abeelen Koeltechniek B.V
wensen u het allerbeste voor 2018.

“Beste relatie, geachte klant,

De firma Unifreezing B.V en Van Abeelen Koeltechniek B.V wensen u het allerbeste voor 2018.

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om u vol trots te melden dat de firma Unifreezing B.V. eind 2017 is overgenomen door de firma Van Abeelen koeltechniek B.V.

Deze overname maakt het mogelijk om u een compleet pakket aan te bieden in de koudetechniek. Voor Van Abeelen koudeinstallaties in combinatie met Unifreezing vriesmachines, kunt u bij ons terecht. U vindt nu alles onder 1 dak en heeft 1 aanspreekpunt.

Tevens hebben we er door deze stap een zeer ervaren team van koel en vriesexperts bij gekregen en beschikken we over een eigen testvriezer waarin we uw product kunnen testen.

Uiteraard blijven de kwaliteit en service onze prioriteit, sterker nog door deze samenwerking is er nu een 24/7 servicedienst beschikbaar.

Alle offertes die zijn uitgebracht in 2017 blijven geldig.

We zullen op korte termijn contact met u opnemen om een persoonlijke afspraak te maken. Ook zijn we aanwezig op de Anuga Food Tec van 20 tot en met 23 Maart.”

anuga-food-tec

Van Abeelen levert vriesinstallatie voor vriestunnel bij Danvo te Riel

Van de firma Danvo in Riel hebben wij de opdracht gekregen om een 530 kW vriesinstallatie voor de vriestunnel van Mecatherm te leveren, met een temperatuurbereik tot -40 graden. De koelers worden ontdooid d.m.v. heetgasontdooiing. Verder heeft Danvo gekozen voor energiezuinige EC-ventilatoren.

Van Abeelen bouwt een waterkoelmachine bij Patheon te Tilburg

Bij het grote wereldwijde concern Patheon – locatie Tilburg gaat Van Abeelen een waterkoelmachine van 860 kW bouwen voor de koeling van productie lijnen, productie ruimtes en het conditioneren van de magazijnen d.m.v. airsocks.

In de pers

Nieuwsbrief Distrimex Pompen
Specialisten in pompen en koeltechniek werken samen.

Het Ondernemersbelang
Van Abeelen Koeltechniek in Rijen. Koel- en klimaattechniek waarop u kunt vertrouwen.

MVO en duurzaamheid is serious.

Meat & Co
IJskoud de beste.

Voedingsindustrie
Energiebesparing door innovatieve technieken.

Houd het hoofd koel: geen zorgen over uw koel- en klimaatbeheersing.

Van Abeelen Koeltechniek BV levert koelinstallatie. Afkoelen Jong Soep Kwaliteitssoepen met koeltunnel.

Netwerk Midden Brabant
Drie klanten over de werkwijze van Van Abeelen Koeltechniek. Altijd de diepte in.

Van Abeelen Koeltechniek ontzorgt. Storing? Wij bewegen hemel en aarde.

Van Abeelen Koeltechniek koelt groener. Alleen duurzame en energiezuinige systemen.

Met Van Abeelen zit u er warmpjes bij. Altijd een comfortabel binnenklimaat.

Van Abeelen Koeltechniek koploper in innovatie. Op afstand gestuurde koelsystemen.

Van Abeelen. Koelt goed, voelt goed.

Heeft u advies nodig of heeft u gewoon een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Specialist in klimaat- en koudetechniek. Van Abeelen Koeltechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.