Frank Claassen
Technisch manager

Group of Butchers Tilburg

Ik werk al meer dan 10 jaar bij Dutch Grill Specialties in Tilburg wat samen met 6 andere vestigingen naar buiten treed onder de naam “Group of Butchers”. Samen zijn wij een Nederlandse voedingsmiddelengroep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van vleeswaren en bewerkte vleesproducten. Group of Butchers heeft in enkele jaren een flinke groei doorgemaakt. Tijdens zo’n proces wordt er natuurlijk verwacht dat leveranciers hier ook op inspelen. Van Abeelen is een partner die dit begrijpt en wij werken dan ook al vele jaren met hen samen.

Alle (snel)koelers, chillers en ontdooicellen die hier gebruikt worden, tijdens het productieproces of in opslagruimtes, zijn geleverd door Van Abeelen. Daarnaast zijn zij maandelijks bij ons over de vloer op basis van een onderhoudscontract. Temperatuurbewaking staat bij ons hoog in het vaandel.

De monteurs van Van Abeelen zijn altijd snel op locatie. Wij geven zelf aan of een storing spoed heeft en daar wordt perfect op ingespeeld. Daarnaast heeft Van Abeelen een speciale helpdesk zodat wij ook tijdens de avonduren bij hen aan kunnen kloppen mocht dat nodig zijn. Wij werken bewust met meerdere monteurs van Van Abeelen zodat iedereen in korte tijd ons bedrijf leert kennen en direct zelf aan de slag kan. Omdat ons bedrijf snelgroeiend is, is zelfstandigheid onder de monteurs een pré. Het is vaak druk op de werkvloer en als Van Abeelen binnenkomt weet ik dat ze meteen aan de slag gaan. Dit vertrouwen geeft mij een gerust gevoel.

In het verleden kwam het nog wel eens voor dat wij een doel voor ogen hadden, waarop door Van Abeelen direct werd geschakeld. Vanuit Van Abeelen kwamen met regelmaat (nog) betere ideeën om tot het zelfde resultaat te komen. Door de jaren heeft Van Abeelen bewezen haar mannetje te staan op dit gebied en het creatief meedenken en/of innovatief opereren zorgt voor meer rendement of efficiency. Al met al zijn dik tevreden over de samenwerking.

Bezoek ook eens onze website: www.groupofbutchers.com

Terug naar alle referenties

Heeft u advies nodig of heeft u gewoon een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Specialist in klimaat- en koudetechniek. Van Abeelen Koeltechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.