Ralph van Iersel
Algemeen directeur

Danvo Bakeries Riel

Referentie van: Van Abeelen Koeltechniek

Danvo Bakeries is in 1992 opgericht door mijn vader Joep van Iersel. In 2012 heb ik (Ralph van Iersel) het stokje van hem overgenomen. Danvo Bakeries levert diepgevroren brood- en deegproducten in Nederland maar ook in diverse Europese landen. In onze bakkerij in Riel worden al onze broodproducten ontwikkeld.

De afgelopen jaren heeft Danvo een volledige metamorfose ondergaan op het gebied van capaciteit, assortiment en innovaties binnen het productieproces. Via een goede kennis binnen onze branche ben ik toen in aanraking gekomen met Van Abeelen Koeltechniek. Zij onderhouden nu al enkele jaren al onze koel- en vriescombinaties. Een van de belangrijkste is onze shockvriezer. Hiermee kunnen wij onze producten snel af laten koelen en vervolgens invriezen. Wij hebben door de jaren heen al met diverse partijen samengewerkt, maar Van Abeelen is onze beste ervaring als het gaat om service en onderhoud. Naast het periodieke onderhoud kijken zij op afstand via de computer mee of al onze koel- en vriescombinaties naar behoren werken zodat ons productieproces op volle toeren kan draaien. Mocht er een storing zijn dan is er altijd snel een monteur te plaatse en er wordt dan ook doelgericht gehandeld. Geen tijd verdoen, maar gas er op.

Recent zijn er diverse ventilatoren op het dak geplaatst en Van Abeelen heeft hier goed in meegedacht want deze ventilatoren zijn zo geluidsarm dat onze medewerkers er geen hinder van ondervinden. Het advies van Van Abeelen is dus erg waardevol gebleken door de jaren heen en ik denk dat dat ook echt een kracht is van Gijs van Abeelen en zijn team. Gijs mag trots zijn op zijn bedrijf, het is een topspeler in de markt!

Bezoek ook eens onze website: www.danvo.nl

Terug naar alle referenties

Heeft u advies nodig of heeft u gewoon een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Specialist in klimaat- en koudetechniek. Van Abeelen Koeltechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.