Martin Boer
Hoofd Technische Dienst
Compaxo, Gouda

Compaxo, Gouda

Compaxo is een familiebedrijf, opgestart in 1921, wat zich richt op het vervaardigen van een ruim aanbod aan vleeswaren en vleesproducten. In Zevenaar is de slachterij gevestigd waarna de productie wordt voortgezet in Gouda. Ruim 10 jaar geleden zijn wij bij Compaxo in aanraking gekomen met de firma Van Abeelen. We waren destijds op zoek naar een professioneel bedrijf op het gebied van koeltechniek die de groei van ons bedrijf kon ondersteunen. Gijs van Abeelen was op dat moment al gestart met zijn eigen bedrijf op het gebied van koeltechniek. De eerste kennismaking was zeer goed bevallen, Gijs had een sterke drive om ons te adviseren en vooruit te helpen.

In 2008 hebben we het eerste grote project samen opgepakt. En dit was een mooie uitdaging want het ging om een volledige renovatie van het koel- en vriesgedeelte. Die eerste opdracht verliep uitstekend en inmiddels is Van Abeelen vanaf toen onze vaste huisinstallateur. Energiebesparing en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Compaxo. In 2013 zijn wij begonnen met de bouw van een centrale koelinstallatie van 1200 KW die als vervanging diende voor bestaande installaties van diverse processen binnen onze fabriek. Hierbij moet je denken aan de vervanging van bestaande koelingen ten behoeve van de diverse processen binnen ons bedrijf. Uiteraard is ook hier energie en duurzaamheid een reden geweest voor deze investering.

Ik ben zelf, als hoofd technische dienst, bij Compaxo betrokken bij alle belangrijke projecten. In eerste lijn doen wij bij Compaxo zelf het onderhoud aan alle machines. Wanneer wij zelf vastlopen of meer expertise nodig hebben schakelen wij Van Abeelen in. We kunnen dag en nacht op ze rekenen en hun aanpak zorgt ervoor dat wij probleemloos verder kunnen met ons werk. Doordat wij 24 uur per dag van alle machines digitaal live kunnen zien hoe alles erbij staat kunnen we bij problemen direct schakelen. Deze aanpak van ons met ondersteuning van Van Abeelen zorgt voor het meest optimale rendement van machines en mensen.

Bezoek ook eens onze website: www.compaxo.nl

Terug naar alle referenties

Heeft u advies nodig of heeft u gewoon een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Specialist in klimaat- en koudetechniek. Van Abeelen Koeltechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.